Joko sinulle tulee Vatesin Välityömarkkinat-uutiskirje?

Välityömarkkinat tarjoavat työelämäosallisuutta, palkkatuettuja työpaikkoja ja palveluita, jotka tukevat avoimelle sektorille tapahtuvia siirtymiä. Välityömarkkinat-uutiskirje kertoo tämän toimintakentän ajankohtaisista asioista sekä kehittämistyöstä, jota Vates-säätiö monine kumppaneineen tekee välityömarkkinoiden toimivuuden hyväksi.

Jos haluat kerran kuukaudessa ajankohtaista tietoa välityömarkkinatoimijoiden tapahtumista, alan uutisista, kannanotoista jne., voit tilata Vatesin Välityömarkkinat-uutiskirjeen.  

Lue lisää Välityömarkkinat- ja muista Vatesin uutiskirjeistä

Viimeisin kirje 12.3.2019: Työttömien Keskusjärjestön ja Vates-säätiön aktiivimallikyselyn tulokset - Välityömarkkinatoimijoiden yhteistyöryhmän työpaja mm. ministeriöiden kanssa - Työolobarometri ja Työelämä 2020 -hanke

Välityömarkkinat-uutiskirje 12.3. tästä linkistä

Tavoitteena työllistyminen rangaistuksen jälkeen - RISEn Kaarlejärven blogikirjoitus

Vankeusaika mahdollisuutena! -hankkeessa (2016-19) on etsitty keinoja, joilla rikostaustaisten olisi helpompi päästä työelämään. Yksi tapa edistää työllistymistä on ollut tiivis yhteistyö TYP-verkostojen (TE-toimisto, kunta ja Kela) kanssa. Työllistyminen, opiskelu tai kuntoutukseen pääseminen on myös rangaistuksen jälkeen mahdollista ja monin eri tavoin kannattavaa. Se lisää niin rikostaustaisten osallisuutta yhteiskunnassa kuin myös meidän kaikkien hyvinvointia ja turvallisuutta, kirjoittaa Kati Kaarlejärvi (Rikosseuraamuslaitos) Vatesin vierasblogissa. 

Lue Kaarlejärven blogiteksti

"Välityömarkkinat voimavaraksi alueellisen elinkeinotoiminnan ja
työllisyyspolitiikan kehittämisessä."