Artikkelit


07.03.2018

Blogi: Jokaiselle ansionsa mukaan

Välityömarkkinatoimijoiden on syytä tarjota vaihtoehtojaan siihen, mille kohderyhmille ja keneltä palveluja ostetaan tulevissa kasvupalveluissa, kirjoittaa Vatesin kehittämispäällikkö Jukka Lindberg.


20.02.2018

Blogi: Totuuden hetki – eli miten parhaiten valmistautua suureen muutokseen

Mikä on yritysten, entä järjestöjen rooli tulevassa palvelukonseptissa? Miten eniten tukea tarvitsevat saavat palvelua? Mm. näitä mietitään taajaan, kun maakunta- ja kasvupalvelumalleja rakennetaan, kirjoittaa Jukka Lindberg blogitekstissään.


19.12.2017

Digitalisaation tuoma työn muutos - vaikutukset sosiaaliseen työllistämiseen

Digitalisaatio mahdollistaa yhteiskunnallisten tavoitteiden sisällyttäminen monenlaisiin liiketoimintamalleihin, myös sellaisiin, joiden varsinainen lähtökohta ei ole yhteiskunnallisen lisäarvon tuottaminen. Siksi digitalisaation arvioidaan esim. Itävallassa voivan hyödyttää yhteiskunnallisten tavoitteiden edistämistä ja sosiaalista työllistämistä yritystoiminnan kautta.


11.12.2017

Yhteiskunnallinen yritys hyvä kumppani kunnalle

Bovallius-Palvelut Oy:llä on osaamista pitkäaikaistyöttömien ja myös osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä. Yritys palkkaa työttömiä omaan tuotantoonsa sekä lisäksi välittää tekijöitä henkilöstövuokrauksen kautta