Artikkelit

20.02.2018

Blogi: Totuuden hetki – eli miten parhaiten valmistautua suureen muutokseen

Mikä on yritysten, entä järjestöjen rooli tulevassa palvelukonseptissa? Miten eniten tukea tarvitsevat saavat palvelua? Mm. näitä mietitään taajaan, kun maakunta- ja kasvupalvelumalleja rakennetaan, kirjoittaa Jukka Lindberg blogitekstissään.


19.12.2017

Digitalisaation tuoma työn muutos - vaikutukset sosiaaliseen työllistämiseen

Digitalisaatio mahdollistaa yhteiskunnallisten tavoitteiden sisällyttäminen monenlaisiin liiketoimintamalleihin, myös sellaisiin, joiden varsinainen lähtökohta ei ole yhteiskunnallisen lisäarvon tuottaminen. Siksi digitalisaation arvioidaan esim. Itävallassa voivan hyödyttää yhteiskunnallisten tavoitteiden edistämistä ja sosiaalista työllistämistä yritystoiminnan kautta.


11.12.2017

Yhteiskunnallinen yritys hyvä kumppani kunnalle

Bovallius-Palvelut Oy:llä on osaamista pitkäaikaistyöttömien ja myös osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä. Yritys palkkaa työttömiä omaan tuotantoonsa sekä lisäksi välittää tekijöitä henkilöstövuokrauksen kautta


08.12.2017

Porvoo ostaa kuntouttavaa työtoimintaa Goodwill-toiminnasta

Porvoon kaupunki ostaa Sotek-säätiöltä kuntouttavaa työtoimintaa Goodwill-myymälätoimintana. Myymäläpäällikkö Katja Huumo on iloinen, että porvoolaiset ovat ottaneet paikan hyvin vastaan.


24.03.2016

Sitruunanraikasta - Hyvät tyypit työssä

Siivouspalvelu Sitruuna on 16 henkilöä työllistävä yritys, joka rekrytoi monen muun yrityksen tapaan ”hyviä tyyppejä”, kuten lievästi kehitysvammaisen Jaana Kääriäisen.