Artikkelit

23.03.2016

Työhönvalmentaja palveluksessanne

Palvelujen tuotteistaminen edellyttää osaavaa henkilökuntaa. Varkaudessa Savoset monipalvelukeskus tarjoaa asiakkailleen muun muassa yksilöllistä työhönvalmentajapalvelua.


11.01.2016

Rehellistä meininkiä - Hyvä ilmapiiri vie pitkälle

Työhönvalmentaja ottaa kopin työnhakijasta ja saattaa hänet eteenpäin työelämään. Näin kuvailee Laptuotteen työhönvalmentajapalvelua Jorma Eronen, joka työskentelee huoltotoimen johtajana Kiinteistöhuolto Lyijysellä. Eronen kollegoineen on käyttänyt työhönvalmentajapalvelua useammankin työntekijän palkkaamisessa.


16.12.2015

Yhdessä tekeminen vahvistaa - osallisuutta osuuskunnista

Osuuskuntia on ollut olemassa kautta aikojen; niiden avulla on työllistetty ihmisiä, järjestetty palveluita, luotu jäsenten etuja puolustavia yrityksiä vastaiskuksi monikansallisille suuryrityksille. Lama-aikoina osuuskuntien suosio on kasvanut, kasvukausina toiminta pienentynyt ja osuuskuntia lakkautettu. Tämä kertoo ihmisen oikeudenmukaisuuden kaipuusta, joka nostaa päätään vaikeina aikoina.


06.11.2015

Työpankkikokeilu jatkuu ensi vuonna

Ministeri Hanna Mäntylä on vahvistanut, että työpankkikokeilua jatketaan ja kehitetään ensi vuonna yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa. Tarkoituksena on arvioida, voiko työpankkitoiminta olla jatkovuoden jälkeen osa TEM:n vastuulla olevaa hallituksen kärkihanketta työvoimapalveluiden uudistamisessa (kumppanuus yksityisten palveluntuottajien kanssa).